Coronaformulier

Er zijn twee varianten van het formulier:

Kleine praktijk

Dit is het oorspronkelijke formulier dat ik voor mijn vrouw (zij heeft een massagepraktijk) maakte. Zij appt het een dag van te voren naar haar klanten en ontvangt de antwoorden per e-mail. Het is AVG-proof inclusief data verwerkersovereenkomst.

Voorbeeld

De tekst en vragen zijn overgenomen van het RIVM. Dit formulier is geschikt voor bijv. kappers, fysiotherapeuten en andere kleine praktijken.

Triage aan de deur

Op verzoek heb ik een compacte variant gemaakt die het resultaat gelijk laat zien. Gebruik dit (via een QR code die ik je toestuur per e-mail) naast de deur van je etablissement. Mensen vullen het in en kunnen gelijk aantonen dat ze naar binnen mogen. Zo heb jij ook aan je plicht van triage voldaan zonder extra personeel bij de deur neer te zetten dat steeds dezelfde vragen stelt.

Voorbeeld

Geschikt voor horeca gelegenheden, hotels en airbnb, etc.

Je eigen formulier online

Wil jij ook zo'n formulier gebruiken voor je praktijk? Stuur mij een e-mail met daarin:

  • Welk formulier je wilt (e-mail, of direct)
  • Je praktijknaam en adres
  • Het e-mailadres waar je de formulieren op wilt ontvangen (indien van toepassing)
  • Het logo van je praktijk en evt. een huisstijl-kleur
  • De url van je website
  • Je eigen naam waarmee het formulier afsluit

Ik stuur een factuur van € 95 ex btw eenmalige bijdrage, verder niets. Het formulier blijft online op basis van fair use zolang we te maken hebben met corona. Gedurende die tijd houd ik het ook actueel n.a.v. de richtlijnen van het RIVM.